8.9.2017 Kauden ensimmäinen klubikokous

28.8.2017 Pyöräilykypärien ja heijastinliivien luovutus Aron ekaluokkalaisille

Lions Club Kauhajoki-Aro lahjoitti pyöräilykypärät ja Isojoen konehalli vuorostaan heijastinliivit Aron koulun ekaluokkalaisille. Luovuttajina toimivat klubin pesidentti Jukka Mäki-Kala ja sihteeri Aimo Saarenpää. Konehallin puolelta luovuttajana oli Erja Ala-Heikkilä. Lahjoitukset vastaanottivat ekaluokkalaisten opettaja Päivi Metsäranta.

12.8.2017 Yhdessä läpi vuosisadan – kulkue ja piknik (Suomi 100v)

"Kauhajoen Topeekalla soljui lauantaina iltapäivällä kulkue, jossa näkyi Suomen satavuotinen historia." Ilkka -lehden video

Kulkueeseen osallistuneet ihmiset ja ajoneuvot oli jaoteltu vuosikymmenittäin, ja kunkin ryhmän rekvisiittana oli aina tuolle ajalle tyypillisiä asusteita ja esineitä.

Kulkuetta oli seuraamassa sadoittain ihmisiä. "

Ilkka -lehti

Klubimme osallistui tapahtumaan.